‘Hannibal’ aklınızı yiyecek, aman dikkat!

Hannibal-Genel-2

Gelmiş geçmiş en korkutucu seri katillerden biri olan Hannibal Lecter, sizi akşam yemeğine davet ediyor! Özel dedektif Will Graham ile adli psikiyatrist Doktor Hannibal Lecter’ın tanışma ve birlikte çalışma hikayesini anlatan Hannibal, 8 Eylül Pazar 23’te CNBC-e’de başlıyor.

Hugh Dancy, Caroline Dhavernas, Laurence Fishburne, Aaron Abrams, Lara Jean Chorostecki, Hettienne Park, Scott Thompson, Mads Mikkelsen

Hayalgücü ve empati yeteneği sayesinde seri katiller alanında uzmanlaşmış en iyi özel dedektif Will Graham’ın yeni ortağı, gelmiş geçmiş en korkutucu seri katil Hannibal Lecter’dır. “Kuzuların Sessizliği” ile tüm dünyaya adını duyuran, “Pushing Daisies”in yaratıcısı ve “Heroes” un yazarlarından Bryan Fuller, Hannibal ile birbirine zıt iki karekterin tanışma ve birlikte çalışma süreçlerini ekrana taşıyor. Hugh Dancy’nin dedektif Will Graham’ı, Mads Mikkelsen’ın ise doktor Hannibal Lecter’ı canlandırdığı dizide, “The Matrix” ve “CSI” ile tanınan Laurence Fishburne, Jack Crawford rolüyle ekrana geliyor.

Hannibal-1.bölüm-1

Yayınlanacak “Aperatif” isimli birinci bölümde;

Jack Crawford, suç profili çıkarmada ve seri katillerin psikolojik yapısını belirlemede sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Will Graham’ı FBI’ın elindeki kaybolan üniversiteli kızlarla ilgili bir dosya için görevlendirir. Jack, Will’in yanı sıra hem tüm zamanların en korkunç seri katillerinden biri hem de bir yamyam olan Doktor Hannibal Lecter’ın yardımına başvurur. İşlenen yeni bir cinayetin ardından Will ve Hannibal failin izini sürmek için yerlerini alırlar.

Yayın Günü: 8 Eylül Pazar
Yayın Saati: 23:00

Yorum bırakın